Levering

Service   delivery

Ligesom du er specialist inden for dit felt, er vi specialister inden for vores. Vi kender både faldgruberne og genvejene i fragt og logistik. Levering er noget der er en af de vigtigeste komponenter hos en transportvirksomhed, og derfor har vi valgt at gå helt ned til detalje for at sikre, at vi skaber den bedste løsning for alle vores samarbejdspartnere. 

En moderne transportvirksomhed skal vide, hvor det er muligt at minimere omkostningerne. Det gælder om at udnytte bilerne optimalt og have overblik over, hvor godset er placeret. Det kan vi hjælpe dig med – så du får optimal udnyttelse af dine indsatser.

Fleksible priser

Det er ikke en hemmelighed. Priser er noget som du og vi går rigtig meget oppe i. Om det så to eller tre vogne der skal bruges. Så skal det selfølgelig passe ind i jeres budget. 

Hos FTL kan vi hjælpe dig med fleksible priser – så du får optimal udnyttelse af dine indsatser.

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

24/7 chat system

Der kan komme mange problemer når der er rigtig meget at se til. Derfor er det også vigtigt, at man kan få fat på sine samarbejdspartnere så hurtigt som muligt. 

Hos FTL, har vi derfor valgt at bygge en support team op. Som vil sikre dig, at du kan tag fat på os! Hvor du vil. Når du vil. 

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

Erhvervsløsning

Vi arbejder ikke for os selv! Vi arbejder for DIG. 

Hos FTL har vi lavet en skræddersyet løsning for mange af vores samarbejdspartnere, hvor vi tilbyder privat label løsninger. Om det så er jeres logoer på vores vogne, jeres logoer på vores tøj. Vi vil bare have at jeres kunder er glade!

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

Chauffør profil

Gennemsigtighed er en vores kerneværdier. Vi ligger alting frem så i kan se alt fra start til slut. 

VI mener at kommunikation er den vigtigeste element mellem to samarbejdspartnere, og derfor prioriterer vi gennemsigtighed rigtig højt. 

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

FTL PAKKER, KØRER OG LEVERER FOR AMBITIØSE DANSKE VIRKSOMHEDER

Bliv medlem af FTL's fordelsklub

Skriv dig op, og få tilsendt de seneste nyheder, opdateringer og tilbud. Det er gratis at være med. 

abonner

    Bare rolig. Ingen spam. Bare gode tilbud.

    Vi er klar med løsningen inden problemet opstår!

    Vi ved, at tiden er afgørende, når du skal have hentet, transporteret og leveret dine pakker, paller eller gods. Og det har vi indrettet vores forretning efter. Alt er forberedt, så vi kan reagere hurtigt. Så ring bare. Vi står klar til at rykke ud.