Transport

Service   Transport

Få dit eget Private Label transport

Nu tænker du måske – Private Label, er det ikke kun for store virksomheder? Det har det været, men ikke længere. Hos FTL hjælper alle virksomheder, store som små, som ønsker at fremstå mere professionelle med Private Label.

Hos FTL skræddersyer vi en løsning, efter dine ønsker så du kan få det præcis, som du vil have det. Og vi har endnu ikke stødt på noget, der ikke kunne lade sig gøre.

Hvem kører du og reklamerer for? Valget er dit – for alle muligheder er åbne.

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

 

Group 4351@2x

Man når hurtigere i mål,
når man kender genvejen.

Reklamer for din virksomhed

Hvem kører du og reklamerer for? Med FTL kan du reklamere for egen virksomhed. Ikke vores. Ikke andres. Men din. Det er trods alt dit brand.

God service og høj kvalitet

Hos FTL har vi gjort os mange erfaringer i transportbranchen. Og vi er vilde med at nytænke måden, vi leverer den gode kundeoplevelse på. Derfor leverer vi aldrig en standardløsning, men løsninger skræddersyet vores kunders behov.

Fremtidens transport

Kravene til transport stiger år for år. FTL giver både virksomheder og kunder mere gennemsigtighed og kontrol over måden, deres varer bliver transporteret og leveret. Det gøres let, overskueligt og med  omtanke for miljøet.

Vi er klar med løsningen inden problemet opstår!

Vi ved, at tiden er afgørende, når du skal have hentet, transporteret og leveret dine pakker, paller eller gods. Og det har vi indrettet vores forretning efter. Alt er forberedt, så vi kan reagere hurtigt. Så ring bare. Vi står klar til at rykke ud.

FTL PAKKER, KØRER OG LEVERER FOR AMBITIØSE DANSKE VIRKSOMHEDER

Bliv medlem af FTL's fordelsklub

Skriv dig op, og få tilsendt de seneste nyheder, opdateringer og tilbud. Det er gratis at være med. 

abonner

    Bare rolig. Ingen spam. Bare gode tilbud.