Fragt

Service   Fragt

Fremtidens fragt starter her

Ligesom du er specialist inden for dit felt, er vi specialister inden for vores. Vi kender både faldgruberne og genvejene i fragt og logistik. 

En moderne transportvirksomhed skal vide, hvor det er muligt at minimere omkostningerne. Det gælder om at udnytte bilerne optimalt og have overblik over, hvor godset er placeret. Det kan vi hjælpe dig med – så du får optimal udnyttelse af dine indsatser.

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

Group 4350@2x

Når dit firma er noget særligt,
skal din transport også være det!

Du er i godt selskab

Hos FTL hjælper vi din virksomhed med at skille sig ud fra mængden. Med fokus på slutbrugeren er vi med til at skabe unikke transportoplevelser for hundredevis af danske virksomheder.

Skræddersyede løsninger

Fra hurtig kurerkørsel til skræddersyede løsninger af større transport- og logistikopgaver. Vi kan hjælpe dig med det hele. Eller dele af det hele.

Styrk din forretning

Hold fokus på at udvikle din primære forretning, så tilpasser vi flåden og din logistik, så det altid matcher dit behov.

Markedsfør dit brand ved at have vogne på gaderne med dit logo og dine budskaber.

Vi er klar med løsningen inden problemet opstår!

Vi ved, at tiden er afgørende, når du skal have hentet, transporteret og leveret dine pakker, paller eller gods. Og det har vi indrettet vores forretning efter. Alt er forberedt, så vi kan reagere hurtigt. Så ring bare. Vi står klar til at rykke ud.

FTL PAKKER, KØRER OG LEVERER FOR AMBITIØSE DANSKE VIRKSOMHEDER

Bliv medlem af FTL's fordelsklub

Skriv dig op, og få tilsendt de seneste nyheder, opdateringer og tilbud. Det er gratis at være med. 

abonner

    Bare rolig. Ingen spam. Bare gode tilbud.