Logistik

Service   Logistik

FTL - din trusted logistik partner

FTL hjælper dig med at koordinere din logistik. Vi kan indgå på mange forskellige måder i din forretning. Alle opgaver, uanset størrelse, får fuld opmærksomhed, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service.

Med FTL kan du tilpasse din løsning, så den understøtter forretningen – ikke omvendt.

Du sætter standarden, vi driver værket.

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

Vi kører ikke bare med pakker,
vi skaber gode kundeoplevelser.

Logistik ‘all in one’

Hos FTL tager vi os godt af logistikken, så du kan fokusere på kerneforretningen. Du kan forvente at vi er fast besluttet på at skabe logistiske løsninger, som bringer værdi til din virksomhed.

Stærk leveringskæde

For FTL er det ikke et mål at være størst men at være bedst, til det vi gør. Vi vil gøre en forskel i hele din leveringskæde. Ingen kunder er for store eller små. Vores mål er, at vores samarbejde skaber værdi for alle parter.

Logistikcenter

FTL håndterer dit samlede flow, når det gælder logistik fra dit produktionssted til din slutkunde. Med andre ord kan vi klare indgående transport, modtagelse af varer, opbevaring, modtagelse af ordrer, pick/pack samt distribution.

Vi er klar med løsningen inden problemet opstår!

Vi ved, at tiden er afgørende, når du skal have hentet, transporteret og leveret dine pakker, paller eller gods. Og det har vi indrettet vores forretning efter. Alt er forberedt, så vi kan reagere hurtigt. Så ring bare. Vi står klar til at rykke ud.

FTL PAKKER, KØRER OG LEVERER FOR AMBITIØSE DANSKE VIRKSOMHEDER

Bliv medlem af FTL's fordelsklub

Skriv dig op, og få tilsendt de seneste nyheder, opdateringer og tilbud. Det er gratis at være med. 

abonner

    Bare rolig. Ingen spam. Bare gode tilbud.