Line Haul

Erhversløsninger  Linehaul

Ligesom du er specialist inden for dit felt, er vi specialister inden for vores. Vi kender både faldgruberne og genvejene i fragt og logistik.  En modern transportvirksomhed skal vide, hvor det er muligt at minimere omkostningerne.

Vi hos FTL tilbyder en WRP Linehaul funktion. Som sikre at alt bliver leveret når det skal leveres. Vi gør det muligt for din virksomhed at i kan få tilkoblet jeres lager til vores WRP system. 

Vi er store tilhængere af nye innovative løsninger som gør verden til et bedre sted, og at vi sammen med vores kunder, partnere er ikke i tvivl at det er den rigtige retning vi alle sammen bevæger os hen imod.

Vi vælger at investere i en grøn omstilling, og det gør vi netop for at sikre at vores værdier afspejler vores virksomhed. Revigtigt det er for din forretning, og derfor prioriterer vi det.

Rundt omkring hele dk

Vi har lager rundt omkring hele Danmark, og derfor giver det vores samarbejdspartnere en god kæmpe fordel med deres logistik. Vi garantere dag til dag levering. 

Vi er en modern teknologisk transportvirksomhed der vil hjælpe dig hele vejen. 

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

Lastbiler

FTL ligger stort fokus på bæredygtighed. Vi bestræber os altid efter at finde nye måder at mindske miljøbelastningen på, og derfor har vi satset på, at til 2025 så er vi 100% grønt.

Vi er stor tilhænger af nye innovative løsninger som gør verden til et bedre sted, og vi sammen med vores kunder, partnere er ikke i tvivl at det er den rigtige retning.

Vores lastbiler er klar til at køre for jer!

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

Varebiler

Hos FTL har vi sat ambitiøse mål for at sikre, at vi sætter vores præg på verden på en grøn måde.

Vi vælger at investere i grønt, og det gør vi netop for at sikre at vores værdier afspejler vores virksomhed. 

Vores varebiler er klar til at køre for jer!

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

Dag til dag levering

Hvorfor skal dine kunder vente flere dage på at få det som de har bestilt? Hos FTL har vi valgt at gøre Dag til Dag levering til vores selvfølge kerne ydelse. Vi ved hvor vigtigt det er for din forretning, og derfor prioritere vi det. 

Kontakt os allerede i dag. Vi er sikre på, at vi også kan finde en god løsning til dig.

FTL PAKKER, KØRER OG LEVERER FOR AMBITIØSE DANSKE VIRKSOMHEDER

Bliv medlem af FTL's fordelsklub

Skriv dig op, og få tilsendt de seneste nyheder, opdateringer og tilbud. Det er gratis at være med. 

abonner

    Bare rolig. Ingen spam. Bare gode tilbud.

    Vi er klar med løsningen inden problemet opstår!

    Vi ved, at tiden er afgørende, når du skal have hentet, transporteret og leveret dine pakker, paller eller gods. Og det har vi indrettet vores forretning efter. Alt er forberedt, så vi kan reagere hurtigt. Så ring bare. Vi står klar til at rykke ud.