Om os

hjem    Om os

FTL - Alt i fragt, transport og logistik til erhvervslivet

FTL er en uafhængig private-label logistikvirksomhed. Hos FTL hjælper vi det danske erhvervsliv med at få de mange tusinde daglige pakker frem dag til dag, i god behold og altid til tiden. Hos FTL tilbyder vi komplette transportløsninger i ind- og udland.

Vores passion er at støtte, hjælpe og bidrage til vores kunders gode resultater og brugeroplevelser. Vi er en teknologisk, dynamisk og hurtigt voksende logistikvirksomhed, der har forpligtet sig til at skabe Danmarks bedste leveringsløsning tilpasset vores kunders behov!

Group 4347@2x

Vi giver dig egen Private Label transportflåde

Nu tænker du måske – Private Label, er det ikke kun for store virksomheder? Svaret er nej! Vi hjælper alle, der drømmer om en strømlignet brugeroplevelse.

Fordele, der gør en forskel

Med en unik kombination af fragt, transport og logistik er FTL med til at øge effektiviteten, skærpe kundeoplevelsen og begrænse miljøbelastningen.

Den samarbejdspartner, du har brug for!

Hos FTL har vi gjort os mange erfaringer, og vi elsker at nytænke måden den gode kundeoplevelse leveres på.

En skræddersyet totalløsning

FTL tilbyder komplette løsninger inden for fragt, transport og logistik. Vi skræddersyr løsninger, der passer til netop dine behov – og vi kan hurtigt justere, hvis dit behov ændrer sig.

Vi er klar med løsningen inden problemet opstår!

Vi ved, at tiden er afgørende, når du skal have hentet, transporteret og leveret dine pakker, paller eller gods. Og det har vi indrettet vores forretning efter. Alt er forberedt, så vi kan reagere hurtigt. Så ring bare. Vi står klar til at rykke ud.

FTL PAKKER, KØRER OG LEVERER FOR AMBITIØSE DANSKE VIRKSOMHEDER

Bliv medlem af FTL's fordelsklub

Skriv dig op, og få tilsendt de seneste nyheder, opdateringer og tilbud. Det er gratis at være med. 

abonner

    Bare rolig. Ingen spam. Bare gode tilbud.